Prijzen zijn vrij op naam en exclusief 21% omzetbelasting. Korting bij afname van 3 of meer boxen. Wilt u liever huren? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

U betaalt een maandelijkse bijdrage voor parkmanagement, onderhoud terrein en opstalverzekering. Het parkmanagement behartigt de gemeenschappelijke belangen en ziet toe op een goed gebruik van de boxen.

Model C

€16.900

Model C+

€18.900

Model E

€38.750

Een ZZeebox is een aantrekkelijke investering met een mooi rendement. Een rendement van 6% op jaarbasis is zeer realistisch. Kortom, een prima veilig alternatief voor uw spaargeld en voor uw aandelenportefeuille.

U kunt de omzetbelasting terugvragen als u de box verhuurt met omzetbelasting (ook aan een particulier) of gebruikt voor uw bedrijf. Bij verhuur met omzetbelasting moet de box gebruikt worden voor de stalling van voertuigen in de ruimste zin van het woord of als u de box verhuurt aan een bedrijf. Leg deze afspraken goed vast in een huurovereenkomst. Overleg met ons over de mogelijkheden.

U geeft de box aan voor de aankoopwaarde in Box 3 en in latere jaren de WOZ-waarde. Als u een bedrijf heeft, komt de box als bezitting op de balans te staan.

Bent u geïnteresseerd?

Wilt u ook een handige opslag-/ garagebox? Neem dan contact op met ons, of reserveer er meteen één!

Reserveer een unit